Bekende Artiesten? Vindt hier

Published Jan 10, 21
9 min read

Dj Bruiloft? Boek ze hier

Vergeet niet te bespreken wat de DJ draagt op jullie bruiloft – een beetje netjes gekleed mag best. De DJ heeft natuurlijk wel een beetje ruimte nodig, al valt het in vergelijking met bijvoorbeeld een podium erg mee. Bedenk waar jullie zelf willen staan om felicitaties in ontvangst te nemen, hoeveel stoelen en tafels er geplaatst worden en hoe groot de dansvloer is en waar deze zich bevindt.

Een DJ boeken voor je bruiloft is nog best lastig. Want hoe weet je van tevoren of de DJ aansluit bij wat jullie voor ogen hebben? Natuurlijk willen jullie met het trouwfeest een verpletterende indruk maken. Daarom is het belangrijk om de juiste vragen te stellen voordat jullie een keuze maken.

Je hebt hem of haar tenslotte nog nooit horen draaien, maar je wilt wel dat jullie trouwfeest er eentje wordt waar men nog lang over napraat (dj huren). Pagebreak DJ’s groeiden de afgelopen jaren als paddestoelen uit de grond. Maar niet iedereen met een draaitafel is een goede DJ. Ervaring is de key als het gaat om een geslaagde avond.

Hier hangt dus ook een hoop van af. Een volle dansvloer is toch waar jij als bruid van droomt? Een ervaren DJ maakt snel de klik met gasten op een bruiloft en voelt daarbij feilloos aan wat zij graag willen horen. Vaak gaat ervaring ook hand in hand met de prijs.

Dj? Boek hier

Betrouwbaarheid, ervaring, maar ook back-up - indien nodig - zijn belangrijke pijlers. Misschien gaan jullie elk Toffler feestje af of staat juist Latin Village elk jaar stipt in je agenda geblokt. Maar vraag je eens af: houden jullie gasten ook van deze muziek? Een DJ van SKYFLY vertaalt jullie muzieksmaak heel eenvoudig naar een spetterend feest! Lekkere foute nineties hits hebben het overigens nog nooit slecht gedaan op een bruiloft.

Het zorgt voor meer interactie met het publiek en het geeft een leuke twist aan de muziek. De sfeer van een liveband en opzwepende beats van de DJ. Kies uit gitaristen, percussionisten of wat dacht je van een DJ met saxofonist? Samen maken ze er een spectaculaire show van! Hoe kun je beter aan je gasten laten weten dat het trouwfeest is begonnen door te starten met een big bang? Dit is mogelijk met confetti of streamers van SKYFLY.

Spectaculair is het zeker. Of toch liever met een climax eindigen? 40x de leukste liedjes voor de openingsdans vind je hier! Wil je lekker los gaan op jullie trouwfeest en een DJ boeken voor de bruiloft? Het is dan belangrijk om de juiste vragen te stellen in het kennismakingsgesprek met het eventbureau en de DJ om al jullie wensen goed naar voren te laten komen.

SKYFLY helpt jullie graag bij het uitzoeken van de muziekkeuze. Dit doen ze door gerichte vragen te stellen en suggesties aan te dragen. Daarbij wordt er gekeken wat jullie juist wel of juist niet willen horen en of er verzoekjes van gasten mogen worden toegelaten. SKYFLY heeft altijd een goede en ervaren back-up bruiloft DJ achter de hand.

Band Bruiloft? Boek ze hier

Als je een DJ boekt bij SKYFLY dan krijg je een compleet verzorgde DJ Show met een sfeervolle LED-lichtshow en een professionele geluidsset. Ook de op- en afbouw van de show zit hierbij inbegrepen. Wil je echt uitpakken? Met een lichtshow upgrade komt jullie feestlocatie nog beter tot zijn recht.

Dance the night away! We willen de locatie niet veranderen in een discotheek, maar de locatie juist complimenteren. Met een budget vanaf 750 euro kun je bij SKYFLY al een volledige DJ show boeken en met bijvoorbeeld 200 euro extra budget ook de Snappshot Photo App en 4 LED uplights.

Met jarenlange ervaring zijn de DJ's van SKYFLY op heel veel trouwlocaties geweest. Wel zo fijn dat je hier als bruidspaar niet aan hoeft te denken. De DJ's van SKYFLY draaien door heel Nederland. Ga je in het buitenland trouwen? Ook dan bieden zij mogelijkheden voor een bruiloft DJ die bij jullie past.Vraag wat de DJ nodig heeft qua installatie, hoeveel ruimte heeft hij of zij nodig en ga na of dat past in jullie feestzaal. Bij SKYFLY hoeven jullie hier niet aan te denken, want zij doen dit voor je! Spreek af hoeveel liedjes je zelf mag aandragen. Vraag of er mensen liedjes kunnen aanvragen.

Band Boeken? Boek hier

Band Huren? Vindt ze hierBekende Artiesten? Boek nu

Maak duidelijke prijsafspraken. Het spreekt voor zich, maar denk bijvoorbeeld aan reistijd, draaiuren en benodigde apparatuur. Worden er toneelstukjes opgevoerd? Speeches? Plan die voor het feest in, en geef van tevoren aan dat er een microfoon aanwezig moet zijn. Zorg voor een goed draaiboek in verband met speeches. Boek op tijd! Net zoals met de trouwfotograaf, de trouwlocatie en de bruidscatering, ben jij niet de enige die op jullie trouwdag plannen heeft.

Klik op het hartje bovenaan het artikel om jouw favoriete artikelen van ThePerfectWedding. nl op te slaan in je profiel. Vervolgens kun je in de planningtools alles terug vinden onder inspiratie! Handig! .

En sommige DJ’s kunnen heel veel ervaring hebben op bruiloften, zonder ooit te zijn doorgebroken en (inter)nationaal bekend te zijn. Ook zal de prijs afhangen van de grootte van het evenement. Grotere evenementen vragen om meer voorbereiding en apparatuur om een goed feest neer te zetten. Je kan het een DJ ook niet kwalijk nemen dat hij meer vraagt als hij voor een bedrijfsfeest met 500 man speelt, dan op de 50e verjaardag van je moeder.

Een amateur DJ kan natuurlijk gratis zijn, of slechts een paar tientjes kosten, als het als vriendendienst bedoeld is. Maar mocht je een onbekende als amateur DJ inhuren, dan kan je rekenen op kosten van €25 tot €50 per uur, plus een onkostenvergoeding voor het vervoer / transport. Dat betekent dat als je een bruiloftsfeest hebt van 9 uur s’avonds tot tot 1 uur s’nachts je ongeveer €100 – €200 kwijt bent, plus €25 – €50 aan vervoer, afhankelijk van je locatie en de woonplaats van de amateur DJ.

Artiest Boeken? Vindt ze hier

Tegelijk moet je je bewust zijn van het feit dat – net als met amateur trouwfotografen – je enorm de mist in kan gaan en je later spijt kan hebben van het feit dat je niet iets meer hebt betaald voor een dj. Met een professionele DJ werk schakel je iemand in die full-time als DJ werkt en is het risico van een enorme flater dus aanzienlijk lager.

Een professionele DJ kan voor een dagdeel zonder apparatuur huur je al vanaf ongeveer €200 (artiesten boeken). band boeken. Voor een DJ inclusief apparatuur moet je rekenen op bedragen vanaf ongeveer €300 tot €500. Wat voor apparatuur kan je bij de DJ bij boeken? Lichtshow Geluidsinstallatie & Microfoon Special effects, zoals rookmachine, belleblaas machine, lichtgevende pilaren, licht effecten, black lights, beamers en projectoren etc.

Laat ons je helpen! Vul het onderstaande contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal professionele DJ’s je een op maat gemaakte offerte aanbieden. Het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ is ongeveer €100 per uur, inclusief basis set apparatuur, BTW etc. Als je dus een bruiloft hebt waar je feest van 9 tot 1 duurt, ben je ongeveer €400 euro kwijt, plus eventuele extra licht en geluidseffecten die je wilt bijboeken.

Mocht de DJ zijn eigen apparatuur moeten meenemen – denk hierbij bijvoorbeeld aan geluid, verlichting, kabels, etc. live band., dan heet het een drive-in show, omdat de DJ met alle apparatuur komt aangereden. Met een hoef je je dus nergens zorgen over te maken en zorgt de DJ voor alle benodigdheden om je bruiloft of feest op stelten te zetten! Als je een Drive-in Show huurt, ben je altijd verzekerd van een professionele DJ.

Band? Boek je hier

Reken dus op prijzen van €500 tot €1,500. Ook hier geld: dit is slechts een eerste indicatie, aan om een preciezer beeld te krijgen op basis van jouw wensen (nederlandse artiesten boeken). Een bekende radio DJ kost tussen de €1,500 en €5,000 voor een optreden. Radio DJ’s zijn een stuk betaalbaarder dan beroemde DJ’s (zie hieronder), maar je betaald natuurlijk nog steeds voor hun DJ vaardigheden en naamsbekendheid.

Voor de Coen & Sander Show betaal je al snel €5,000 tot €6,000 euro. Giel Beelen komt je feest of bruiloft verlevendigen en op stelten zetten voor €4,995 en blijft dan 3 uur plakken. Te duur? Gerard Ekdom komt al voor €2,995 en Gijs Staverman komt voor €2,495, terwijl Jeroen van Inkel €2,495 kost, Jeroen Post voor slechts €1,675 langs komt en Rick van Velthuysen voor €1,750 langs komt.

Bekende Artiesten Boeken? Boek ze hierDj Huren? Vindt hier

Een beroemde, Nederlandse DJ kost al snel meer dan €50,000. Met een echt beroemde DJ, bedoelen we geen ‘goedkope’ radio DJ die enkel in Nederland bekend is, maar die internationaal bekendheid geniet. Denk bijvoorbeeld aan DJ Tiesto, die je kan inhuren. Daarvoor zal je wel geld moeten neerleggen. Serieus als in: €270,000 voor een optreden van Nederland’s meest bekende DJ en export product in de muziek industrie.

Liever iets harders? DJ Mental Theo komt langs voor €3,000 – €3,500, maar komt dan slechts 60 minuten spelen. De reden dat deze bekende DJ’s meer geld kunnen vragen is natuurlijk omdat hun naam kan helpen met de kaartverkoop van je evenement, waardoor ze een gedeelte van hun gage weer terugverdienen.

Bekende Artiesten Boeken? Vindt hier

Bruiloft DJ boeken? Ligt de organisatie van een supertof huwelijksfeest in jouw handen? Muziek is een belangrijk ingrediënt om je feest te laten slagen. Om ervoor te zorgen dat de muzikale invulling goed verloopt, kun je een bruiloft DJ boeken. Hieronder lees je waarom het een goed plan is om een professionele DJ bruiloft in te huren voor jouw feest. band huren.

Iedere DJ heeft weer een eigen stijl, genre en natuurlijk andere ervaringen. Hoe lang een DJ bruiloft al in zijn of haar vak werkzaam is, kan invloed hebben op de uitvoering en de prijs die je voor hem of haar betaald. Ga dus eerst bij jezelf na of je voor een hobby DJ of voor een professional gaat.

Dj Bruiloft? Vindt hierDj Huren? Boek hier
Dj Boeken? Vindt ze hierArtiest Boeken? Boek nu

Ieder feest behoeft namelijk een andere aanpak en een DJ kan dan net dat beetje ondersteuning bieden die je dan nodig hebt (denk bijvoorbeeld aan rolverdeling bij een bruiloft). Hieronder vind je alvast een aantal inspiraties voor welke soorten feesten je een drive-in show zou kunnen inhuren. Buiten de bovenstaande impressies zijn DJ’s voor alle feestelijke doeleinden inzetbaar, de mogelijkheden zijn oneindig.

Een ding is zeker, als je een gezellige, muzikale en verzorgde avond wilt organiseren, is een DJ inhuren een slimme zet! Sinds de komst van het internet is het zoeken naar een bruiloft DJ voor jullie feest een stuk makkelijker geworden. Maar veel aanbod betekent ook keuze stress. Veel DJ’s hebben een eigen website of staan op een platform waar je een groot aanbod DJ’s kunt vinden.

More from Liefde voor muziek

Navigation

Home

Latest Posts

Stripster

Published Sep 29, 21
5 min read

Stripster Boeken

Published Sep 21, 21
5 min read