Stripper Huren? Hier Boek Je Eenvoudig De Leukste Strippers!

Gepubliceerd sep. 30, 21
4 min read

Striptease Belgie

Vrouwelijke Stripper Huren – Stripper HurenStripster Vrijgezellenavond

be als enige ook boeken - striptease Vlaams-Brabant. U heeft vast wel al gehoord van de wereldberoemde ! Deze is bekend geworden door haar bekende ! Wij lieten ons inspireren door de herself, waardoor u alleen bij ons de meest kan boeken! Ons alleen al is een unicum en zal u dan ook nergens anders vinden! De komt op 500 euro.

Als strippers en artistieke, sportieve duizendpoten hebben we inmiddels heel wat ervaring opgedaan (optredens, evenementen, feesten, TV, … dit zowel in binnen- en buitenland! Wij verzorgen voor U de mooiste en beste strippers / strippers, kortom striptease en entertainment van topkwaliteit in gans België, Nederland en Frankrijk! We staan garant voor professionele, stijlvolle, humoristische en sensuele stripacts om Uw feestje(s) of evenement compleet te maken! Onze shows zijn niet vulgair, vrouwvriendelijk en mogelijk in te boeken in duo, voor dubbel zoveel plezier! Gewoon als verrassing of als kers op de taart…reserveer vandaag nog en wij tillen Uw feestje naar een hoger niveau en bezorgen U en Uw team en/of publiek een onvergetelijke avond! Zoekt U striptease of entertainment die zowel qua dans, performance, showgehalte, glitter en glamour “alles ten top” hebben, dan is dit Uw beste beslissing en zijn wij zeker wat U zoekt! U bent bij ons aan het juiste adres! Iedere aangelegenheid is voor ons een reden om te feesten…verjaardag, vrijgezellenavond, huwelijksverjaardag, pensioenfeest, tuinfeestje, (bedrijfs)uitjes, bijeenkomsten…tot cafés, festivals, evenementen, …! In gans België, Nederland & Frankrijk! Van grootsteden (Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Hasselt, Leuven, Kortrijk, Ieper, Genk, Blankenberge, Knokke, Oostende – in Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Luik, Wallonië, Ardennen…kortom teveel om op te sommen! Wij komen bij U in privé of op locatie…waar U maar wenst! Heeft U geen gepaste locatie, laat ons gerust even iets weten en wij kijken mee voor U! Voor meer informatie betreft de activiteiten en shows waarvoor U bij ons terecht kunt, kijk dan gerust op onze pagina “Activiteiten & Shows” (Stripper - Top 10).

Vrouwelijke Stripper

Striptease voor je verjaardag? Boek deze speciale stripper! 17 September, 2019 21:07 Wil je een stripper huren voor een verjaardag? Wacht dan nog even met het bestellen van een stripper. Prijzen – Hoeveel kost een stripper huren voor een feest thuis?. Hieronder ontdek je namelijk nog een veel uniekere en spannendere versie, waar je de aanwezig (en de jarige) ongetwijfeld nog veel meer mee zal verrassen (Stripper huren voor verjaardag, vrijgezellenavond). Striptease.

StripteaseStriptease Oost-vlaanderen

Een hilarische suprise-act voor een verjaardag Nu is het huren van een mannelijke stripper of vrouwelijke stripper al een verrassing op zich - Stripper huren - Show & Entertainment. Maar waarom zou je niet nog een stapje verder gaan, als het gaat om je gasten de surprise van hun leven te bezorgen? Het werkt als volgt; je gasten zijn inmiddels stuk voor stuk binnen gedruppelt, inclusief de jarige, er iedereen is er lekker voor gaan zitten.

Striptease Oost-vlaanderen

Wat een mooi cadeau! Tenminste, dat zullen je vrienden op dat moment misschien denken (Stripper boeken). Wat zij niet weten, is dat er ieder moment een stripper uit de taart zal springen! Dan kan de avond pas écht beginnen… Hieronder een fragment van een echte surprise striptease waarbij de stripper uit een levensgrote taart komt (Stripster vrijgezellenavond).

Stripster VrijgezellenavondMannelijke Stripper Huren - Professionele Stripper

Gelukkig is daar dan die enorme taart met dat speciale smaakje. Hiermee heb je niet alleen een unieke en spectaculaire entree van het feest en de stripact, je voorkomt ook het risico dat die ene altijd zo oplettende vriend of vriendin merkt dat er een stripper voor de deur staat.

Stripper Huren - Show & Entertainment

Vergeet meneer en mevrouw de agent, aka strippen in vermomming, dit keer kies je voor het grande dessert! Het leuke is dat deze striptease zelfs gegeven kan worden door bijvoorbeeld iemand van de Sugar Boys - striptease Antwerpen. Dit is een mannelijke groep strippers! Hiermee wordt het echt lachen en brullen! Liever een vrouw voor je verjaardagstriptease? Dat kan uiteraard ook.

Meer van Live band

Navigation

Home

Latest Posts

Stripster

Published Sep 29, 21
5 min read

Stripster Boeken

Published Sep 21, 21
5 min read